Valmen­nus

Huippuluokan valmennusta

Tarjoamani valmennus­palvelut

Tarjoan huippuluokan valmennuspalveluita, jotka on suunniteltu nostamaan urheilijat heidän huippusuoritukseensa. Minulla on runsaasti asiantuntemusta eri urheilulajeista, mikä takaa yksilölliset ja räätälöidyt harjoitusohjelmat kaiken tasoisille urheilijoille ja kuntoilijoille.

Valmennuksen ostaminen

Kun löydät palveluhinnastosta itsellesi sopivan valmennuspalvelun, ole yhteydessä minuun ja kerro hieman valmennustarpeestasi. Voit lähettää sähköpostia, tekstiviestiä tai vaikka soittaa.

Tämän jälkeen teemme valmennussopimuksen ja voimme aloittaa treenit.

Jää­kiekkoilijalle

Jääkiekko on vaativa urheilulaji, jossa tarvitaan todella paljon erilaisia taitoja, minkä lisäksi pelaajan tulee olla fyysisesti erittäin hyvässä kunnossa. Tarvitaan nopeutta, voimaa ja kestävyyttä.

Jääkiekkoilijalle tarjoan henkilökohtaista luistelu- ja taitovalmennusta sekä fysiikkavalmennusta nopeuden, voiman ja kestävyyden kehittämiseksi.

Jalka­palloilijalle

Jalkapallo vaatii pelaajalta todella hyvää kestävyyttä, mutta tarvitaan myös nopeutta, nopeuskestävyyttä ja nopeustaitavuutta.

Ensisijaisesti tarjoan jalkapalloilijoille ilman palloa tehtävää nopeusharjoittelua. Pystyn tekemään pelaajasta paremman ja nopean juoksijan hyvän juoksutekniikan kautta. Ilman hyvää tekniikkaa juoksu ei ole taloudellista.

Pesä­palloilijalle

Pesäpalloilijan täytyy olla nopea juoksemaan pesältä toiselle, eli tarvitaan nopeutta lyhyellä matkalla. Tämä vaatii myös erilaista harjoittelua pidemmällä matkalla ja nopeusominaisuuden kehittämistä.

Yleis­urheilijalle

Yleisurheilijoille tarjoan juoksu- ja nopeusvalmennusta erityisesti pikamatkoilla. Juoksukin vaatii taitoa. Haaste on löytää rentous, mutta samalla juosta kovaa.

Kuntoilijalle

Tarjoan yksilöllistä valmennusta kaikenlaisille kuntoilijoille. Haluatko parempaan kuntoon kuntosalilla tai pudottaa painoa? Tai paremmaksi uimariksi? Tähtäätkö triathlonille tai kenties puolimaratonille?

Opastan oikeat tekniikat, laadin henkilökohtaiset harjoitusohjelmat ja annan ruokavalioneuvontaa, joilla pääset tavoitteisiisi.

Palvelu­hinnasto

Kerta­valmennus 60 min

  • 35 € (sis. ALV)

    Kertavalmennus tarkoittaa henkilökohtaisesti ohjattua harjoitusta, joka ei välttämättä kuulu mihinkään harjoitusohjelmaan. Esimerkiksi taitoharjoituksen pitäminen jääkiekkoilijalle, juoksutekniikkaohjaus yleisurheilijalle tai vaikkapa kuntosaliohjauksen pitäminen yksittäiselle kuntoilijalle.

Henkilö­kohtainen valmennus­paketti 3kk

350 € (sis. ALV)

  • Ammattilaisen laatima harjoitusohjelma itsenäiselle urheilijalle. Sopii myös verkkovalmennukseksi eri paikkakunnalla asuvalle urheilijalle, joka haluaa oman lajinsa ja tavoitteidensa mukaisen harjoitusohjelman.

    • Alkuhaastattelu ja tavoitteiden asettaminen
    • Harjoitusohjelma
    • Sisältää kaksi kontaktiohjausta

Sijainti

Harjukatu 31

87150 Kajaani

Hieronta-ajat

Ma-Pe 10-18

(Pyynnöstä myös muina aikoina.)

Ajanvaraus

Yhteys­tiedot

antti@coachandy.fi

050 376 1776

Y-Tunnus: 3223880-6

Pursue Greatness